Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemRegacymailing has a deprecated constructor in /home/nagymhu1/public_html/sunstudio.hu/plugins/system/regacymailing/regacymailing.php on line 12
A stúdió/Galéria

 

 fotóstúdió bérlés, műterem bérlés Budapest, sun studio Budapest   

fotóstúdió bérlés

 

 

 

 

Szeretettel várunk Budapest belvárosának legnagyobb és legfényesebb fotóstúdiójában, a SUN STUDIO BUDAPEST-ben, ahol megvalósíthatod kreatív ötleteidet.

250 m2 -es stúdiónkat úgy alakítottuk ki, hogy kielégítsen minden igényt, így alkalmas bármely professzionális munkára.A loft hangulatról a hatalmas ablakok, a több mint 200 m2 alapterületű stúdiótér és a 6 méteres belmagasság gondoskodik. Az óriási üvegfelületeknek köszönhetően szinte egész nap lehetőséged van természetes fényekkel fotózni. Rendelkezésedre áll teljes eszközparkunk széles választéka ( vakuk, fényterelők, állványok és egyéb kiegészítők ). A stúdiótér két nagy egybenyíló teremből áll. Ez az egyedülálló kialakítás lehetővé teszi, hogy fotóidat kényelmesen, a neked tetsző stílusban készíthesd el. Míg az első terem a klasszikus stúdió hangulatot idézi a különböző színű papírhátterekkel, addig a másik teremben az enteriőrök dominálnak, ahol többek között luxus bútorok állnak rendelkezésedre. A munkát igényesen kialakított öltöző, sminkes pultok és mosdó segíti. Szintén ingyenes szolgáltatásaink közé tartozik az őrzött belső parkoló, a szélessávú wifi és az asszisztencia, így akkor sem kell aggódnod, ha nem vagy még gyakorlott, mindenben szívesen állunk rendelkezésedre. A stúdió Apple TV-vel és audió rendszerrel is fel van szerelve. A munka előtt, közben vagy után szívesen vendégül látunk egy kávéra, teára vagy üdítőre.

 

Nézz be hozzánk!

 

A STÚDIÓ

Teljes alapterület: 250 m2

Belmagasság: 6 m

4 m magas ablakok a teljes homlokzati felületen

Könnyű megközelíthetőség autóval és tömegközlekedéssel

 Ingyenes belső parkoló

 Teherlift

 Két egybenyíló terem

 Napfény műterem

Színes papírhátterek, tapéták, egyéb hátterek

 Két különböző parketta, szőnyegek

 Luxus bútorok

 Egyéb kellékek

Stúdiófelszerelések széles választéka

Igényes öltöző

Sminkes pultok

Mosdó (WC, zuhanyzó)

 

BÉRLÉSBEN FOGLALT INGYENES SZOLGÁLTATÁSOK:

Stúdió teljes területének és eszközparkjának használata

Asszisztencia

Belső, őrzött parkoló

Wifi

Kávé, tea, üdítő

Apple TV, audió rendszer

 

EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK:

Stáb bérlés

Retusálás

Teljes körű asszisztenia

 Büfé

 

 

 Biztonság technikai okok miatt mindkét terem kamerával van ellátva

Köszönjük megértéseteket!